Folio

[Cere pret]

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru specializat in timbru sec, emboss si folio

www.timbrusec.ro


Procedeul de imprimare folio se realizeaza folosind presiunea si caldura pentru a transfera o folie subtire pe suprafta hartiei.

Se realizeaza o matrita cu designul ( lasat in relief), iar apoi prin intermediul unei prese, matrita este aplicata pe suprafata hartiei prinzand astfel intre cele doua folia in culoarea dorita. Prin presiunea aplicata cartonul este usor debosat, imaginea fiind astfel putin adancitain suprafata lui.

Culorile disponibile pentru folii sunt intr-un numar limitat , cele mai uzuale fiind auriul si argintiul, dar sunt disponibile si folii în pigmenti mati, luciosi, metalici, holografici.

Folio

Tiraj

Bucati / model

Pret

Apasate/pozitie

Sub 10

20 euro total / lucrare

10-30

2

31-50

1,75

51-100

0,35

101-500

0,25

501-1000

0,20

Peste 1000

0,15

La pretul de mai sus se adauga costul matritei, mimim 15 eur + tva. In functie de dimensiuni, acest cost poate varia. Pentru lucrari ce necesita pregatirea suprafetei de personalizat (indreptare, umplere, suprafete pretentioase etc.) pretul se discuta in functie de complexitatea lucrarii. Pentru executarea in conditii optime a lucrarii solicitam suplimentarea tirajului cu cel putin o bucata pentru testarea materialelor.

Produsele trebuie livrate intr-o forma care sa permita personalizarea fara alte operatiuni suplimentare. Serviciile anexe precum dezambalarea individuala, degresarea si curatarea (daca este cazul), demontarea, etc. se taxeaza suplimentar cu 10% din valoarea lucrarii. Ambalarea individuala ulterioara a produselor personalizate in ambalajele furnizate de client se taxeaza cu 10% din valoarea lucrarii.


Informatii

Alte servici