Timbru sec - Emboss

[Cere pret]

Imprimam piele, carton sau alte materiale prin timbru sec.

Am creat pentru dumneavoastra un site specializat in timbru sec si emboss : www.timbrusec.ro


Procedeul de embosare ajuta la crearea unei impresii de model, design sau decoratiune pe o suprafata diversa precum hartia, metalul sau pielea si care realizeaza un relief.

Prin metoda clasica de personalizare prin timbru sec, prin presiune se ridica suprafata si astfel adauga o noua dimensiune obiectelor.

De exemplu, agendele personalizate prin tehnica cu timbru sec, au durabilitatea personalizarii mai mare si un efect deosebit ca si impact vizual.

Personalizarea prin timbru sec se poate executa pe materiale termopretabile, carton, piele, pânză, etc (pentru aceasta este necesara o matrita care poate fi confectionata din zinc).

Timbru s

Tiraj

Bucati / model

Pret

Apasate/pozitie

Sub 10

20 euro total / lucrare

10-30

2

31-50

1,75

51-100

0,35

101-500

0,25

501-1000

0,20

Peste 1000

0,15

La pretul de mai sus se adauga costul matritei, mimim 19 eur + tva. In functie de dimensiuni, acest cost poate varia. Pentru lucrari ce necesita pregatirea suprafetei de personalizat (indreptare, umplere, suprafete pretentioase etc.) pretul se discuta in functie de complexitatea lucrarii. Pentru executarea in conditii optime a lucrarii solicitam suplimentarea tirajului cu cel putin o bucata pentru testarea materialelor.

Produsele trebuie livrate intr-o forma care sa permita personalizarea fara alte operatiuni suplimentare. Serviciile anexe precum dezambalarea individuala, degresarea si curatarea (daca este cazul), demontarea, etc. se taxeaza suplimentar cu 10% din valoarea lucrarii. Ambalarea individuala ulterioara a produselor personalizate in ambalajele furnizate de client se taxeaza cu 10% din valoarea lucrarii.Informatii

Alte servici