Modalitati de plata si livrare

Modalitati de plata

Plata prin OP

Pentru comenzile cu personalizare sau in fuctie de stoc plata se poate efectua prin ordin de plata partial sau integral.Este cea mai folosita forma de plata deoarece Internet Banking-ul sau Mobile Banking-ul este foarte accesibil.

 

Plata numerar la ridicare

In anumite conditii acceptam plata la ridicarea produselor daca acestea sunt pe stoc si nu necesita personalizare  / programare.

Plata cu instrumente de plata (CEC, BO etc)

In functie de frecventa comenzilor acceptam instrumente de plata .

Plata ramburs la curier

Unde clientii care nu au acces la Internet Banking si nu au posibilitatea de a merge la banca, pentru unele produse avem varainta de plata ramburs la curier. Aceasta este valabila doar pentru cateva produse ce nu au personalizare.

Modalitati de livrare

Ridicare de la sediul nostru

Ridicarea produselor comandate de la sediul nostru se face cu NUMAI programare astfel incat sa nu existe posibilitatea intalnirii cu alti clienti. Aceasta masura este loata special pentru protejarea sanatii dumnevoastra .

Livrare prin curier

Firma noastra are contract cu toate firmele mari de curierat si in functie de preferinta clientului putem expedia. De cele mai multe ori costurile de livrare sunt suportate de cumparator.

Livrare cu soferii nostri

In egestas, libero vitae scelerisque tristique, turpis augue faucibus dolor, at aliquet ligula massa at justo. Donec viverra tortor quis tortor pretium, in pretium risus finibus. Integer viverra pretium auctor. Aliquam eget convallis eros, varius sagittis nulla. Suspendisse potenti. Aenean consequat ex sit amet metus ultrices tristique. Nam ac nunc augue. Suspendisse finibus in dolor eget volutpat.

Livrare cu Uber / Taxi

Daca aveti o urgenta sau un eveniment si nu puteti ajunge pentru ridicarea produselor comandate putem utiliza Uber astfel incat produsele sa ajunga in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

Livrare cu Bursa de transport

Pentru comenzile mari si voluminoase putem publica detaliile legate de livrare pe bursele de transport astfel incat sa obtinem cel mai bun pret .

Livrare extern

Pentru livrarile internationale firma noastra are contract pentru livrari cu TNT dar si cu Posta Romana

Portofoliu nostru ( in decursul celor 12 ani de activitate)  are expedieri de produse in peste 30 de tari.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?