Aprobare montaj firme luminoase sector 5

Amplasarea de bannere publicitare care contin anunturi privind promovarea de evenimente culturale, economice, stiintifice si altele de aceasta natura, se avizeaza pe baza documentatiei privind rezistenta elementelor de sustinere, precum si cu acordul proprietarului elementelor de sustinere utilizate in acest scop pentru a reusi sa va mentineti posesia de autorizatie bannere publicitare.

Pentru ca reclama dumneavoastra prin bannere publicitare sa fie in legalitate aveti nevoie de autorizatie bannere publicitare.

La amplasarea bannerelor se vor avea in vedere urmatoarele aspect in vederea mentinerii si obtinerii de autorizatie bannere publicitare: nu este permisa amplasarea bannerelor in intersectii, in zone in care impiedica vizibilitatea rutiera sau perspectiva asupra monumentelor istorice ori naturale sau in locuri unde exista panouri publicitare; este interzisa amplasarea pe domeniul public a suporturilor/stalpilor in scopul exclusiv de sustinere a bannerelor; bannerele montate perpendicular pe axul drumului vor fi instalate la o inaltime minima de 5,00 m fata de sol, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea rutiera si imaginea urbana; bannerele vor fi amplasate astfel incat distanta intre acestea sa fie de minimum 100,00 m; este permisa amplasarea bannerelor pe o durata de cel mult o luna calendaristica.

Legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate: Prezenta lege stabileste cadrul legal care sta la baza exercitarii activitatii de amplasare a mijloacelor de publicitate in localitati, in vederea asigurarii conditiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur si sanatos, pentru protectia valorilor mediului natural si antropic, pentru prezervarea calitatii peisajului si a cerintelor privind asigurarea calitatii in constructii. Prevederile prezentei legi se aplica autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si tuturor persoanelor fizice si juridice implicate in activitatea de publicitate.

Noi am fost catalogati de catre clientii nostri ca fiind una dintre cele mai mari si mai profesioniste firme de publicitate din Bucuresti ce se ocupa de demersuri complete in obtinerea de autorizatie bannere publicitare, de la profesionisti care executa simularile grafice pana la obtinerea de avize si autorizatii , si chiar executii si montaje ale elementelor semnalistice luminoase, toate acestea la preturi fara competitie! Conform legii in vigoare nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate pentru orice categorie de semnalistica exterioara in este necesara autorizatie bannere publicitare de amplasare.

Astazi nu trebuie sa va mai faceti griji pentru demersurile lungi, ce va fac sa pierdeti mult timp si energie pentru ca noi depunem toate eforturile in locul dumneavoastra pentru a va asigura toate documentele necesare pentru a va obtine o autorizatie bannere publicitare! Dupa ani in care exeperienta in domeniu ne-a ajutat sa eficientizam timpii de asteptare in obtinerea de autorizatie bannere publicitare, acum putem asigura clientilor nostri servicii superioare printr-o documentatie completa in cel mai scurt timp.

Birocratia si experienta insuficienta sunt unii din principalii factori pentru clientii apeleaza la serviciile noastre de obtinere autorizatie bannere publicitare , deoarece pe langa raspunsurile vagi si uneori incomplete pe care le obtin de la unii functionari prea coplesiti de numar prea mare de sarcini sau documente se lovesc si de un sistem neeficientizat ce mareste si mai mult timpul de asteptare pentru a intra in posesia de autorizatie bannere publicitare.

Orice reclama vizibila din spatiul public are nevoie de autorizatie bannere publicitare conform legilor in vigoare, de aceea noi va asiguram o documentatie cu pasi completi pentru o autorizatie bannere publicitare finalizata profesional, rapid si eficient.

Sanctiunile prevazute in legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate se completeaza cu cele referitoare la nerespectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea constructiilor, urbanismul si amenajarea teritoriului.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?