Timbru sec

Oferim servicii profesionale de personalizare cu timbru sec, de aceea daca doriti un aspect elegant, deosebit al agendelor de exemplu, recomandarea noastra este pentru imprimare cu timbru sec.

Personalizarea cu timbru sec este una din cele mai eficiente modalitati de a da unui produs pretabil pentru timbru sec, efectul fiind unul foarte aspectuos si atractiv, dand in acelasi timp si o nota calitativa superioara.

Realizam serviciile de personalizare cu timbru sec in functie de cerintele fiecarui client, intotdeauna primand calitatea premium, indiferent de volumul cerut. Orice informatii doriti sa aflati despre personalizarea cu timbru sec, le puteti accesa consultand unul dintre colegii nostri care se ocupa de acest tip de personalizare.

 

Lista preturi timbru sec:

 

 

Tiraj

Bucati / model

Pret

Apasate/pozitie

Sub 10 20 euro total / lucrare
10-30 2
31-50 1,75
51-100 0,35
101-500 0,25
501-1000 0,20
Peste 1000 0,15

 

La pretul de mai sus se adauga costul matritei, mimim 15 eur + tva. In functie de dimensiuni, acest cost poate varia. Pentru lucrari ce necesita pregatirea suprafetei de personalizat (indreptare, umplere, suprafete pretentioase etc.) pretul se discuta in functie de complexitatea lucrarii. Pentru executarea in conditii optime a lucrarii solicitam suplimentarea tirajului cu cel putin o bucata pentru testarea materialelor.

Produsele trebuie livrate intr-o forma care sa permita personalizarea fara alte operatiuni suplimentare. Serviciile anexe precum dezambalarea individuala, degresarea si curatarea (daca este cazul), demontarea, etc. se taxeaza suplimentar cu 10% din valoarea lucrarii. Ambalarea individuala ulterioara a produselor personalizate in ambalajele furnizate de client se taxeaza cu 10% din valoarea lucrarii.