Timbru sec

Personalizarea produselor

Daca doriti materiale promotionale personalizate cu timbru sec si cu adevarat utile beneficiarului mizati pe produse care pot fi folosite cat mai des.

Acest lucru va asigura  premizele de a putea spera ca la utilizarea lor isi vor reaminti mereu de brandul pe care il reprezentati.

Realizam aceste servicii de imprimare cu timbru sec in functie de cerintele fiecarui client, intotdeauna primand calitatea premium, indiferent de volumul cerut. Orice informatii doriti sa aflati despre aceasta modalitate de personalizare, le puteti accesa consultand unul dintre colegii nostri care se ocupa de acest tip de personalizare.

Cu siguranta un produs care isi are utilitate zilnica si este usor de folosit va ramane printre preferintele utilizatorului.

Ca sa se califice criteriilor amintite, trebuie ca produsul final sa fie unul de exceptie ca beneficiarul sa  aiba in fata sa brandul companiei permanent, pentru a-si putea reaminti zilnic ca se poate baza pe serviciile oferite de dumneavoastra.

Procedura de personalizare

Aceasta procedura de personalizare prin aplicarea de timbru sec se face cu ajutorul unei stante din fonta in forma graficii dorite, pentru a imprima in adancimea materialului. Acest procedeu se realizeaza cu o masina speciala ce exercita presiune respectiv temperatura asupra materialului, astfel creandu-se adancime si un colorit mai inchis decat culoarea materialul initial.

Oferim servicii profesionale de personalizare cu timbru sec.  Daca doriti un aspect elegant, deosebit al agendelor de exemplu, recomandarea noastra este pentru acest tip de imprimare.

Personalizare cu rezultate atractive

Personalizarea cu timbru sec este una din cele mai eficiente modalitati de a da unui produs pretabil pentru aceasta metoda- eleganta, rezultatul fiind unul foarte aspectuos si atractiv, dand in acelasi timp si o nota calitativa superioara.

Lista preturi:

Tiraj

Bucati / model

Pret

Apasate/pozitie

Sub 10 20 euro total / lucrare
10-30 2
31-50 1,75
51-100 0,35
101-500 0,25
501-1000 0,20
Peste 1000 0,15

 

Punctele forte ale acestei metode de personalizarare sunt:

  • rezistenta indelungata in timp;
  • este singura metoda prin care imprimeurile au un aspect in relief;
  • evidentierea logoului sau a mesajului transmis.

La pretul de mai sus se adauga costul matritei, mimim 15 eur + tva. In functie de dimensiuni, acest cost poate varia. Pentru lucrari ce necesita pregatirea suprafetei de personalizat (indreptare, umplere, suprafete pretentioase etc.) pretul se discuta in functie de complexitatea lucrarii. Pentru executarea in conditii optime a lucrarii solicitam suplimentarea tirajului cu cel putin o bucata pentru testarea materialelor.

Produsele trebuie livrate intr-o forma care sa permita personalizarea fara alte operatiuni suplimentare. Serviciile anexe precum dezambalarea individuala, degresarea si curatarea (daca este cazul), demontarea, etc. se taxeaza suplimentar cu 10% din valoarea lucrarii. Ambalarea individuala ulterioara a produselor personalizate in ambalajele furnizate de client se taxeaza cu 10% din valoarea lucrarii.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?