Gravura laser

Gravura laser computerizata

LogoPrint va ofera servicii complete de gravura laser computerizata.

Suntem specializati in executarea de placi gravate personalizate cu sisteme de fixare specifice atat pentru interior cat si pentru exterior.  Ne plac provocarile, de aceea puteti veni cu diferite obiecte pretabile pentru gravare laser si cu orice idee aveti de personalizat.

Definirea cu laser a devenit una dintre metodele cele mai alese de identificare a produsului, de decorare a detaliilor. Datorita standardelor de calitate tot mai inalte si a dorintei de a avea un produs final executat cu detalii de finete impecabila, cei mai multi opteaza pentru echipamentele de gravura de ultima generatie.

Placile gravate personalizate de exemplu au posibilitati de realizare diverse: inox, aluminiu, ABS dublu-strat, placa cu litere volumetrice aplicate, gravura laser in placa de alama.

Exista domenii cu provocari constante, iar pentru materialele de personalizat se gasesc permanent cai de diversificare. Gravura, ca metoda de personalizare pentru diverse materiale, spre deosebire de print, confera materialului promotional un aspect elegant.

Datorita paletei diversificate de culori si finisaje, se pot asorta foarte usor cu detaliile cladirii personalizandu-va imaginea, gravura laser pretandu-se multor tipuri de materiale!

Procedura de inscriptionare prin gravura laser este deosebit de complexa si delicata, oferind durabilitate in timp si acuratete lucrarilor. Imaginea produsa este permanenta, ecu detalii fine si cu o rezolutie de pana la 1200 dots per inch.

Echipamentul de care dispunem ne permite sa realizam lucrari cu dimensiuni variabile ( atat dimensiuni mici cat si dimensiuni mari).

Alegand placile gravate sau oricare alte produse ce se pot personaliza prin gravarea laser va definiti o prima imagine pozitiva in relatia cu clientii care va vor solicita serviciile si va promovati brandul care va reprezinta!

 

servicii gravura laser
Servicii gravura laser Logo Print

 

Preturi serviciu de gravare laser :

 

Dimensiune gravura Pret
Centimetru patrat 0,03 euro
Metru patrat 300 euro

 

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?