Imprimare folio

Preturi imprimare folio

La pretul de mai jos se adauga costul matritei, mimim 15 eur + tva. In functie de dimensiuni, acest cost poate varia la imprimare folio. Pentru lucrari ce necesita pregatirea suprafetei de personalizat (indreptare, umplere, suprafete pretentioase etc.) pretul se discuta in functie de complexitatea lucrarii.

Folio

Tiraj

Bucati / model

Pret

Apasate/pozitie

Sub 10 20 euro total / lucrare
10-30 2
31-50 1,75
51-100 0,35
101-500 0,25
501-1000 0,20
Peste 1000 0,15

 

 

Pentru executarea in conditii optime a lucrariilor realizate prin imprimare folio solicitam suplimentarea tirajului cu cel putin o bucata pentru testarea materialelor.

Produsele pentru imprimare folio trebuie livrate intr-o forma care sa permita personalizarea fara alte operatiuni suplimentare. Serviciile anexe precum dezambalarea individuala, degresarea si curatarea (daca este cazul), demontarea, etc. se taxeaza suplimentar cu 10% din valoarea lucrarii. Ambalarea individuala ulterioara a produselor personalizate in ambalajele furnizate de client se taxeaza cu 10% din valoarea lucrarii.

Procedeul de imprimare folio se realizeaza folosind presiunea si caldura pentru a transfera o folie subtire pe suprafta hartiei.

Se realizeaza o matrita cu designul ( lasat in relief), iar apoi prin intermediul unei prese, acea matrita este aplicata pe suprafata hartiei prinzand astfel intre cele doua folia in culoarea dorita de dumneavoastra. Prin presiunea aplicata cartonul este usor debosat, imaginea fiind astfel putin adancita in suprafata lui.

Culorile disponibile pentru folii sunt intr-un numar limitat , cele mai uzuale fiind auriul si argintiul, dar sunt disponibile si folii în pigmenti mati, luciosi, metalici, holografici.

Imprimarile folio personalizate va creeaza o imagine unica, eleganta  atunci cand aveti nevoie de materiale care sa fie marcate cu logo-ul si numele companiei dumneavoastra.

Nu conteaza daca va doriti stantat doar logo-ul firmei, numele sau un model  personalizat, imprimarile folio va vor ajuta sa va expuneti intr-un mod cat mai creativ si sa scoateti in evidenta detalii pe orice material pe care doriti sa il marcati.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?