Inchidere terase si foisoare cu folie si bride

Spatiu acoperit si inchis, dar totusi deschis? Optati pentru serviciul de inchidere terase si foisoare cu folie si bride!

Rareori le folosim la adevarata lor valoare, cel mai bun pas pe care puteti sa il faceti este sa le facilitati prin imbunatatiri, in acest scop nu aveti nevoie decat de un simplu serviciu de inchidere terase si foisoare.

Toata lumea este de acord ca cel mai bun aer, cea mai buna vedere si cel mai placut simt al spatiului este pe terasa sau in foisor.

Oferim servicii de montaj  folii transparente pentru inchidere terase si foisoare cu folie si bride.

.inchidere terase si foisoare

Pe tot perimetru foliei transparente pentru inchiderea de terase si foisoare in Bucuresti si Ilfov se va monta o intaritura PVC pentru rezistanta.

Fixarea se poate face cu capse si bride.

Pentru zona de acces in terase si foisoare se poate monta fermoar.

Fiind o zona simpla, acoperita, acestea nu presupun un cost urias, dar ofera spatiul suplimentar atat de necesar in timpul evenimentelor, petrecerilor sau unei sesiuni de yoga relaxanta si meditatie. In multe locuri, astfel de pavilioane sunt utilizate in mod obisnuit chiar si pentru depozitare temporara sau uscarea hainelor. In cazul in care sunt amplasate in fata cladirii principale, terasele si foisoarele se adauga si atractiei vizuale/arhitecturale!

Trebuie sa obtineti tot ce este mai bun din ambele, din spatiul acoperit si spatiul deschis. Prin urmare, acoperirea unei parti a terasei sau a unui foisor ar putea fi un act de echilibrare a unui intreg peisaj imagistic.

Asiguram montajul foliilor transparente pentru inchiderea terasei in : Bucuresti ( Sector 1, Sector 2, Sector 3 , Sector 4, Sector 5, Sector 6) , Bragadiru, Domnesti, Magurele, Ilfov, Popesti-Leordeni, Frumusani, Branesti, Comuna Pantelimon, Voluntari, Afumati, Magurele, Pipera , Tunari, Otopeni, Snagov.

Motive pentru care inchiderea terasei cu folie reprezinta o solutie optima:

1. Vizibilitate buna

2. Protectie vant, zapada, ploaie, praf

3. Costuri reduse

4. Montaj rapid

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?