Autorizatii reclame luminoase sector 1 3

Legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate: Prezenta lege stabileste cadrul legal care sta la baza exercitarii activitatii de amplasare a mijloacelor de publicitate in localitati, in vederea asigurarii conditiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur si sanatos, pentru protectia valorilor mediului natural si antropic, pentru prezervarea calitatii peisajului si a cerintelor privind asigurarea calitatii in constructii. Prevederile prezentei legi se aplica autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si tuturor persoanelor fizice si juridice implicate in activitatea de publicitate.

Noi am fost catalogati de catre clientii nostri ca fiind una dintre cele mai mari si mai profesioniste firme de publicitate din Bucuresti ce se ocupa de demersuri complete in obtinerea de autorizare firma luminoasa Bucuresti , de la profesionisti care executa simularile grafice pana la obtinerea de avize si autorizatii , si chiar executii si montaje ale elementelor semnalistice luminoase, toate acestea la preturi fara competitie! Conform legii in vigoare nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate pentru orice categorie de semnalistica exterioara in Bucuresti este necesara autorizare firma luminoasa Bucuresti de amplasare.

Astazi nu trebuie sa va mai faceti griji pentru demersurile lungi, ce va fac sa pierdeti mult timp si energie pentru ca noi depunem toate eforturile in locul dumneavoastra pentru a va asigura toate documentele necesare pentru a va obtine o autorizare firma luminoasa Bucuresti! Dupa ani in care exeperienta in domeniu ne-a ajutat sa eficientizam timpii de asteptare in obtinerea de autorizare firma luminoasa Bucuresti, acum putem asigura clientilor nostri servicii superioare printr-o documentatie completa in cel mai scurt timp.

Se poate obtine autorizare firma luminoasa Bucuresti eliberata de Primariile de Sector a Municipiului Bucuresti sau Primaria Municipiului Bucuresti – in cazul in care firma luminoasa urmeaza a fi amplasata pe un imobil ce reprezinta monument istoric sau in zone protejate ale Ministerului Culturii, in baza Legii 50/1991, republicata, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, care prevede la articolul 3, litera h: “Autorizatia de construire se elibereaza pentru lucrari cu caracter provizoriu: corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame”. Noi raspundem in timpul cel mai util solicitarilor dumneavoastra de a obtine autorizare firma luminoasa Bucuresti si oferim asistenta profesionista completa indiferent de complexitatea lucrarii sau a locatiei. Amplasarea publicitatii luminoase pe cladiri se autorizeaza numai in baza unei expertize tehnice elaborata in conditiile legii de catre experti tehnici atestati, precum si a documentatiei tehnice pentru autorizare, verificata de verificatori de proiecte atestati pentru cerintele esentiale de calitate, de aceea noi venim in sprijinul dumneavoastra pentru autorizare firma luminoasa Bucuresti cu o echipa de profesionisti completa, cu un portofoliu de clienti din domenii foarte vaste.

Birocratia si experienta insuficienta sunt unii din principalii factori pentru clientii apeleaza la serviciile noastre de obtinere autorizare firma luminoasa Bucuresti, deoarece pe langa raspunsurile vagi si uneori incomplete pe care le obtin de la unii functionari prea coplesiti de numar prea mare de sarcini sau documente se lovesc si de un sistem neeficientizat ce mareste si mai mult timpul de asteptare pentru a intra in posesia de autorizare firma luminoasa Bucuresti .

Orice reclama vizibila din spatiul public din Bucuresti are nevoie de autorizare firma luminoasa Bucuresti conform legilor in vigoare, de aceea noi va asiguram o documentatie cu pasi completi pentru o autorizare firma luminoasa Bucuresti finalizata profesional, rapid si eficient.

Sanctiunile prevazute in legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate se completeaza cu cele referitoare la nerespectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea constructiilor, urbanismul si amenajarea teritoriului.

3 Comments

  1. Am lucrat cu cei de la Logoprint si desi la inceput au fost niste prbleme de comunicare, am realizat cu succes atat productia firmei cat si autorizatia .

    Iulian - Fitness Gym Classic
  2. Au obtinut foarte repede autorizarea pentru amplasarea firmeii. Super baieti

    Bogdan - Neomed
  3. Raspund cam greu cererilor , insa va rezolva rapid atat partea legala cat si cea tehnica . multumim

    Raluca - Synlab

Comments are closed.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?