Distributie flyere

Noi nu oferim un simplu serviciu de distributie flyere care trece neobservat! Noi oferim un serviciu complet de distributie flyere, prin realizarea de grafica publicitara personalizata si tipar!

distributie flyere
                                                              

Impreuna reusim sa va crestem afacerea prin serviciul de distributie flyere / distributie pliante!

Alegeti cea mai eficienta  metoda de distributie flyere, una imposibil de ignorat.

Avem oferte extrem de rentabile si pentru serviciul de printare. Sigur primiti o rata de raspuns foarte mare pentru serviciul de distributie oferit in acelasi pachet!

La un cost redus dar cu o eficienta mare, aveti posibilitatea de segmentare a audientei. Optand in functie de indicii de proximitate si chiar de venit, acest serviciu de distributie flyere face ca mesajul dumneavoastra sa ajunga la cine si unde va doriti!

Cu cat tirajul de flyere este mai mare, cu atat mai mari sunt sansele dumneavoastra ca potentialul client sa va remarce prin acest serviciu!

Alegeti unul dintre instrumentele de top pentru specialistii in marketing care cauta rentabilitate a investitiei pentru publicitate. Chiar si in era noastra digitala, este cert faptul ca o campanie de distributie a flyerelor bine planificata si executata este extrem de eficienta in comparatie cu alte instrumente. Cu o planificare decenta, proiectare, distributie eficienta si urmarire, sunteti clar un castigator de potentiali noi clienti.

Distribuitorii nostri functioneaza ca o fata frontala a echipei de marketing si distributie. Ei au rolul clar de a  preda pliantele tiparite catre publicul destinat / tinta, avand ca target sa ajunga la numarul maxim de persoane in cel mai scurt timp posibil.

Motive pentru care distributia de flyere este un instrument de marketing eficient

1. Cost redus

2. Generati castigarea unui timp scurt de castigare a unor noi clienti

3. Raspuns imediat de la publicul tinta

4. Libertatea creativa – cand vine vorba de reclame cu flyere, veti gasi cu greu limitari. Aveti libertatea creativa de a incerca tot ce doriti sa incercati cu promovarea si reclama dumneavoastra

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?