Autorizatii firme luminoase sector 2

Pentru ca reclama dumneavoastra prin panou publicitar sa fie in legalitate aveti nevoie de autorizatie amplasare panou publicitar.

Legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate: Prezenta lege stabileste cadrul legal care sta la baza exercitarii activitatii de amplasare a mijloacelor de publicitate in localitati, in vederea asigurarii conditiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur si sanatos, pentru protectia valorilor mediului natural si antropic, pentru prezervarea calitatii peisajului si a cerintelor privind asigurarea calitatii in constructii. Prevederile prezentei legi se aplica autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si tuturor persoanelor fizice si juridice implicate in activitatea de publicitate.

Noi am fost catalogati de catre clientii nostri ca fiind una dintre cele mai mari si mai profesioniste firme de publicitate din Bucuresti ce se ocupa de demersuri complete in obtinerea de autorizatie amplasare panou publicitar, de la profesionisti care executa simularile grafice pana la obtinerea de avize si autorizatii , si chiar executii si montaje ale elementelor semnalistice luminoase, toate acestea la preturi fara competitie! Conform legii in vigoare nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate prin panou publicitar exterior in Bucuresti este necesara o autorizatie amplasare panou publicitar.

Astazi nu trebuie sa va mai faceti griji pentru demersurile lungi, ce va fac sa pierdeti mult timp si energie pentru ca noi depunem toate eforturile in locul dumneavoastra pentru a va asigura toate documentele necesare pentru a va obtine o autorizatie amplasare panou publicitar! Dupa ani in care exeperienta in domeniu ne-a ajutat sa eficientizam timpii de asteptare in obtinerea de autorizatie amplasare panou publicitar, acum putem asigura clientilor nostri servicii superioare printr-o documentatie completa in cel mai scurt timp.

Birocratia si experienta insuficienta sunt unii din principalii factori pentru clientii apeleaza la serviciile noastre de obtinere autorizatie amplasare panou publicitar , deoarece pe langa raspunsurile vagi si uneori incomplete pe care le obtin de la unii functionari prea coplesiti de numar prea mare de sarcini sau documente se lovesc si de un sistem neeficientizat ce mareste si mai mult timpul de asteptare pentru a intra in posesia de autorizatie amplasare panou publicitar.

Orice reclama vizibila din spatiul public din Bucuresti are nevoie de autorizatie amplasare panou publicitar conform legilor in vigoare, de aceea noi va asiguram o documentatie cu pasi completi pentru o autorizatie amplasare panou publicitar finalizata profesional, rapid si eficient.

Sanctiunile prevazute in legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate se completeaza cu cele referitoare la nerespectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea constructiilor, urbanismul si amenajarea teritoriului.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?