Autorizare si montaj panouri publicitare sector 4

Firma noastra de publicitate se ocupa de demersuri complete pentru proiecte firme luminoase , in echipa noastra regasindu-se profesionisti care executa proiecte firme luminoase cat si simulari grafice dar si profesionisti care se ocupa de obtinerea de avize si autorizatii si chiar executii si montaje ale elementelor semnalistice luminoase, toate acestea la preturi fara competitie!


De-a lungul intregului proces de proiectare vom mentine permanent legatura cu dumneavoastra pentru lamuriri suplimentare daca este cazul, solicitari de documente, diferite raportari de situatii si implicit costuri, etc. Aceste proiecte firme luminoase se realizeaza pe baza unor informatii din parte celui care beneficiaza de reclama respective, apoi se realizeaza simulari grafice cu dimensiunile necesare, detaliile tehnice si sistemul de montare, etc.

Acum nu trebuie sa va mai faceti griji pentru demersurile lungi, ce va fac sa pierdeti mult timp si energie pentru ca noi depunem toate eforturile in locul dumneavoastra pentru a va asigura proiecte firme luminoase la preturi competitive intr-un timp foarte scurt! Echipa noastra stie ca procedurile de proiectare presupun timp care se pierde de catre client si o specializare profunda in domeniu, de aceea noi punem la dispozitia dumneavoastra un intreg pachet de servicii care sa va cuprinda toate nevoile. Dupa ani in care exeperienta in domeniu ne-a ajutat sa eficientizam timpii de asteptare in realizarea de proiecte firme luminoase, acum putem asigura clientilor nostri servicii superioare printr-o documentatie completa intr-o perioada de timp cat mai mica.

Pentru inregistrarea acestor proiecte firme luminoase dosarul trebuie sa contina urmatoarele: o cerere care trebuie completata cu datele proiectului respectiv, semnata si stampilata de catre arhitect; o imputernicire semnata si stampilata tot de catre arhitect; o fotocopie a Certificatului de Urbanism; de la biroul Ordinului Arhitectilor din Romania este necesara o dovada completata, semnata si stampilata. Noi intocmim pentru dumneavoastra proiecte firme luminoase de arhitectura faza D.T.A.C., referate de verificare, expertize tehnice, memorii tehnice de structura, note tehnice de specialitate, relevee, devize, studii de specialitate: P.U.D., P.U.Z. La noi obtineti proiecte firme luminoase executate de catre un arhitect afiliat la Ordinul Arhitectilor din Romania.

Oferta de pret pentru realizarea de proiecte firme luminoase este de cele mai multe ori criteriul principal de selectie in ceea ce priveste alegerea unui proiectant firme luminoase, de aceea noi va punem la dispozitie pachete complete de servicii profesionale care sa va bifeze toate cerintele la preturi corecte si intr-un timp eficient.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?