Decupare polistiren

decupare polistiren

Oferim o gama larga optiuni decupare polistiren pentru de litere din polistiren personalizate la comanda. Ele sunt fabricate dintr-un polistiren de inalta calitate.  Uneori, in functie de optiune, poate contine un aditiv ignifug.

Literele pot fi furnizate pur si simplu in forma sa alba de polistiren natural nevopsit sau pot fi vopsite la culoarea dorita. De asemenea, avem optiunea de a aplica un P.V.C. metalic la fata literelor. Asta se face pentru o finisare   stralucitoare. Nu numai ca suntem capabili sa producem litere din polistiren, ci si realizam logo-uri prin serviciul de decupare polistiren!

Principalii factori in alegerea producerii literelor din polistiren se datoreaza faptului ca sunt: usoare, rentabile, disponibil intr-o gama de dimensiuni si grosimi. Pot avea o gama larga de culori si finisaje, sunt simplu de instalat.  Au multe optiuni disponibile pentru fixari sau pot fi autoportante.

Tehnicienii nostri au ani de experienta in decupare polistiren expandat.

In acest timp au dezvoltat tehnici speciale de decupare polistiren pentru a obtine o fata neteda superioara, spre deosebire de alti producatori. Putem aplica o substanta speciala ignifuga pe polistiren. Ea creste si mai mult rezistenta sa la foc si care face literele mult mai puternice, de asemenea.

Literele sau formele dorite pot fi facute la toate dimensiunile. Va rugam sa discutati cu un membru al echipei de vanzari  despre optiunile disponibile de decupare polistiren. De asemenea, suntem capabili sa producem literele care sa aiba fontul dorit sau sa reproducem o sigla sau un design, oferind un fisier vector pentru opera de arta sau fisierul de font pentru text.

Toate literele sunt disponibile cu o serie de metode de prindere, inclusiv: montat pe tavan – agatat de un cablu si carlig de sarma, independent, montat pe perete sau cu un suport personalizat. Literele din polistiren sunt disponibile in mai multe grosimi. Unele grosimi utilizate in mod obisnuit includ: 40mm, 50mm, 100mm, 150mm, 200mm, 250mm si 300mm. Daca aveti nevoie ca literele sau sigla sa fie realizate la o inaltime si grosime specifice, vom incerca sa va adaptam cerintele.

Literele noastre din polistiren cu fata acrilica sunt fabricate din polistiren expandat de inalta calitate. Ele pot avea   un panou acrilic de 3 mm aplicat pe fata literelor, care confera literelor un finisaj lucios lucios. Exista o gama de culori acrilice disponibile pentru a alege. Literele din polistiren pot fi vopsite intr-un numar divers de culori pentru a se potrivi fie cu culoarea fetei acrilice, fie vopsite intr-o culoare diferita pentru a crea o litera in doua culori.

 

 

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?