Aprobari casete luminoase sector 3

Legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate: Prezenta lege stabileste cadrul legal care sta la baza exercitarii activitatii de amplasare a mijloacelor de publicitate in localitati, in vederea asigurarii conditiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur si sanatos, pentru protectia valorilor mediului natural si antropic, pentru prezervarea calitatii peisajului si a cerintelor privind asigurarea calitatii in constructii. Prevederile prezentei legi se aplica autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si tuturor persoanelor fizice si juridice implicate in activitatea de publicitate.

Noi am fost catalogati de catre clientii nostri ca fiind una dintre cele mai mari si mai profesioniste firme de publicitate din Bucuresti ce se ocupa de demersuri complete in obtinerea de autorizatie caseta luminoasa, de la profesionisti care executa simularile grafice pana la obtinerea de avize si autorizatii , si chiar executii si montaje ale elementelor semnalistice luminoase, toate acestea la preturi fara competitie! Conform legii in vigoare nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate pentru orice categorie de semnalistica exterioara in Bucuresti este necesara autorizatie caseta luminoasa de amplasare.

Astazi nu trebuie sa va mai faceti griji pentru demersurile lungi, ce va fac sa pierdeti mult timp si energie pentru ca noi depunem toate eforturile in locul dumneavoastra pentru a va asigura toate documentele necesare pentru a va obtine o autorizatie caseta luminoasa ! Dupa ani in care exeperienta in domeniu ne-a ajutat sa eficientizam timpii de asteptare in obtinerea de autorizatie caseta luminoasa , acum putem asigura clientilor nostri servicii superioare printr-o documentatie completa in cel mai scurt timp.

Pentru ca reclama dumneavoastra prin caseta luminoasa sa fie in legalitate aveti nevoie de autorizatie caseta luminoasa. Noi va oferim servicii complete de obtinere autorizatie caseta luminoasa care includ: obtinerea planuri cadastrale, de incadrare in zona, de situatie 1: 500 si 1:2000, si certificate de urbanism emise de Primariile de sector, respectiv Primaria Municipiului Bucuresti. Echipa noastra va realiza documentatia completa pentru obtinerea de autorizatie caseta luminoasa cat si de autorizatii de construire respectiv avize de amplasament pentru reclame, firme luminoase, bannere, totemuri, casete luminoase, panouri publicitare, imprejmuire teren, etc. Realizam pentru dumneavoastra expertize tehnice viozate de expert tehnic atestat M.L.P.A.T. si intocmim referate de verificare de rezistenta si stabilitate exigenta A1, realizam documentatia si obtinem avizul Inspectoratului de Stat in Constructii Bucuresti. Deasemenea intocmim referate de specialitate pentru monumente istorice executate de catre un expert arhitect , atestat de Ministerul Culturii si Cultelor Romania si intocmim documetatiile necesare obtinerii diverselor avize solicitate prin intermediul Certificatului de Urbanism, precum si demersuri pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism sau a autorizatiei de construire/demolare.

Documentele uzuale necesare pentru efectuarea demersurilor de obtinere a autorizatiei de construire pentru obtinerea certificatului de urbanism:

Certificat de inregistrare beneficiar – fotocopie;

Contract de inchiriere – fotocopie;

Documentatie cadastrala imobil scara 1:500 si 1:2000 – fotocopie;

Delegatie de reprezentare in fata autoritatilor pentru obtinerea autorizatiei – originala cu stampila.

Pentru demararea procedurii de autorizare sunt suficiente actele de mai sus si detaliile tehnice ale casetei luminoase.

Pentru obtinerea autorizatiei de construire ce documentele ce vor fi necesare dupa obtinerea certificatului de urbanism si avizelor solicitate:

Act de proprietate – fotocopie;

Acordul proprietarului imobilului pentru amplasarea casetei – original cu stampila (daca proprietarul este persoana juridica) / notarial (daca proprietarul este persoana fizica);

Contract de inchiriere – copie legalizata la notariat.

Birocratia si experienta insuficienta sunt unii din principalii factori pentru clientii apeleaza la serviciile noastre de obtinere autorizatie caseta luminoasa , deoarece pe langa raspunsurile vagi si uneori incomplete pe care le obtin de la unii functionari prea coplesiti de numar prea mare de sarcini sau documente se lovesc si de un sistem neeficientizat ce mareste si mai mult timpul de asteptare pentru a intra in posesia de autorizatie caseta luminoasa .

Orice reclama vizibila din spatiul public din Voluntari are nevoie de autorizatie caseta luminoasa conform legilor in vigoare, de aceea noi va asiguram o documentatie cu pasi completi pentru o autorizatie caseta luminoasa finalizata profesional, rapid si eficient.

Sanctiunile prevazute in legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate se completeaza cu cele referitoare la nerespectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea constructiilor, urbanismul si amenajarea teritoriului.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?