Print digital

Ce reprezinta procesul de print digital?

Print digital – proces de realizare a imprimarilor dintr-un fisier electronic.

Imprimarea digitala este cea mai recenta metoda de imprimare. De fapt, acest proces de print digital este cea mai populara metoda de imprimare a unor cantitati mici de tiparire datorita numeroaselor avantaje ale acestei metode. Astfel acest tip de print digital ofera mai multa flexibilitate, alegeri si caracteristici in comparatie cu majoritatea metodelor conventionale de imprimare.

print digital

Avantaje print digital:

Unul dintre cele mai importante beneficii cand alegi print digital este finisajul de inalta calitate. De fapt, tehnologia a parcurs un drum lung, ceea ce inseamna ca obtineti o calitate excelenta pentru bugetul dumneavoastra, chiar daca aveti doar tiraje mici. De fapt, imprimarea digitala este mai eficienta pentru tiparirile medii si scurte.

Daca ati folosit tiparirea offset pentru afacerea dvs., stiti ca este nevoie de comenzi minime pentru a deveni rentabile. De aceea, ar trebui sa optati pentru imprimare digitala, deoarece nu are nevoie de comenzi minime pentru imprimare. Aveti flexibilitatea si libertatea de a utiliza acest tip de print pentru a imprima orice aveti nevoie la momentul potrivit.

Procesul de print digital este mult mai rapid decat majoritatea metodelor traditionale de tiparire. Timpul de expunere mai scurt si cerintele minime de configurare ajuta la accelerarea intregului proces. De fapt, consistenta este un alt avantaj pentru a alege imprimarea digitala.

Plasare comenzi imprimare digitala

Puteti plasa online, prin email sau telefonic orice comanda de imprimare digitala si va asiguram ca punem la dispozitie pentru fiecare client in parte, toate cunostintele noastre  din domeniu sustinute de tehnologii de tipar digital inovative, pentru a ne asigura ca toate proiectele pretabile pentru imprimare digitala sunt finalizate profesional!

Daca aveti orice intrebari despre modul in care decurg procesele de print si tipar digital, despre utilajele la care se executa lucrarile de print digital sau despre oricare produs executat prin print si tipar digital pe care il putem pune la dispozitie, va rugam sa nu ezitati sa ne sa ne contactati!