Print digital

Ce reprezinta procesul de print digital?

Procesul de print digital presupune realizarea tiparului dintr-un fisier electronic.

Imaginea necesara pentru imprimare este trimisa direct la imprimanta printr-un fisier digital precum PDF, TIFF si multe alte formate. De fapt, acest proces de print digital este cea mai populara metoda de imprimare a unor cantitati mici de tiparire datorita numeroaselor avantaje ale acestei metode.

Procesul elimina majoritatea pasilor necesari pentru metodele traditionale de imprimare, cum ar fi dovezile de culoare, realizarea de filme, imprimarea placilor si decuparea manuala a pieselor.

Imprimarea digitala este cea mai recenta metoda de imprimare.  Astfel acest tip de print ofera mai multa flexibilitate, alegeri si caracteristici in comparatie cu majoritatea metodelor conventionale de imprimare.

print digital personalizat

Avantaje:

Unul dintre cele mai importante beneficii cand alegi print digital este finisajul de inalta calitate. De fapt, tehnologia a parcurs un drum lung, ceea ce inseamna ca obtineti o calitate excelenta pentru bugetul dumneavoastra, chiar daca aveti doar tiraje mici. De fapt, este mai eficient pentru tiparirile medii si scurte.

Daca ati folosit tiparirea offset pentru afacerea dvs., stiti ca este nevoie de comenzi minime pentru a deveni rentabile. De aceea, ar trebui sa optati pentru acest proces deoarece nu are nevoie de comenzi minime pentru imprimare. Aveti flexibilitatea si libertatea de a imprima orice aveti nevoie la momentul potrivit.

Procesul este mult mai rapid decat majoritatea metodelor traditionale de tiparire. Timpul de expunere mai scurt si cerintele minime de configurare ajuta la accelerarea intregului proces. De fapt, consistenta este un alt avantaj pentru a alege imprimarea digitala.

Puteti plasa online, prin email sau telefonic orice comanda si va asiguram ca punem la dispozitie pentru fiecare client in parte, toate cunostintele noastre  din domeniu sustinute de tehnologii de tipar digital inovative, pentru a ne asigura ca toate proiectele pretabile pentru imprimare digitala sunt finalizate profesional!

Daca aveti orice intrebari despre modul in care decurg procesele de print si tipar digital, despre utilajele la care se executa lucrarile sau despre oricare produs executat prin print si tipar digital pe care il putem pune la dispozitie, va rugam sa nu ezitati sa ne sa ne contactati!

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?