Termotransfer

Ce este termotransferul?

termotransfer

Nu ezitati niciodata sa folositi serviciile de termotransfer daca doriti sa oferiti angajatilor, partenerilor de afaceri sau clientilor produse promotionale textile, personalizate prin termotransfer cu logo-ul companiei pe care o reprezentati, sau orice alt model grafic, indiferent de dificultatea lui, in culori speciale, deosebite ce nu pot fi redate prin cernelurile clasice de tip CMYK. Produsele personalizate prin termotransfer vor avea intotdeauna o rezistenta dar si o calitate a imprimarii exceptionala, cu efect deosebit.

Pentru termotransfer, presa termica combina caldura cu presiunea si realizeaza aplicarea pe materialul promotional a unei folii speciale, decupata anterior cu ajutorul unui cutter plotter.

Punctele forte ale acestui tip de personalizare sunt:
  • personalizare cu rapiditate mai ales pentru cantitati mici si medii;
  • se poate utiliza orice fel de grafica pentru personalizarea produselor;
  • respectarea instructiunilor de folosire corecta le dau produselor o viata indelungata;
  • este posibila imprimarea pe o gama diversa de articole textile;
  • imprimare cu o calitate exceptionala.

Obiectele pretabile procedurii de termotransfer sunt: textile, piele, unele tipuri de hartie, ceramica, sticla, lemnul. Ca si beneficii ale acestui procedeu, enumeram urmatoarele: poate fi imprimata orice grafica, se poate executa personalizarea obiectelor ce nu pot fi inscriptionate prin serfigrafie direct pe substrat, viteza de executie mare pentru cantitati mici si medii, imprimarea se poate realiza in mai multe culori, rezistenta crescuta la factori mecanici mai duri si intemperii.

Pentru o durata cat mai lunga a produselor personalizate prin acest procedeu:

  • nu le supuneti procesului de fierbere
  • nu le curatati cu clor sau inalbitor
  • calcati-le doar pe verso, sau eventual acoperite cu alta panza

Produsele personalizate prin termotransfer, au o durata de viata mai mare daca: nu se spala cu inalbitori cu continut de clor, nu se supun procesului de fierbere si sunt calcate doar pe verso sau sunt acoperite in acest proces cu o panza suficient de groasa pentru a mentine protectia.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?