Printare UV

Printare UV

Acest tip de printare UV presupune o metoda de personalizare unica prin imprimare digitala ce utilizeaza lumina ultravioleta (UV).  Aceasta ajuta la uscarea sau intarirea cernelii, adezivilor sau lacului. Uscarea este aproape instanta dupa ce s-a imprimat pe suportul de imprimat.

printare lumina ultravioleta

Se utilizeaza o imprimanta cu UV: in prima faza se aplica cerneala pe material conform modelului digital. In faza urmatoare aceasta se usuca imediat sub actiunea unor lampi cu lumina UV.

Imprimantele ofera versatilitate de neegalat si o reproducere de imprimare foarte fidela, de calitate, pe o gama diversa de materiale si substraturi.

Rezolutia foarte buna a imprimantei permite imprimarea imaginilor la o calitate impecabila.

Materiale pretabile printare UV

Personalizarea prin printare UV se poate face pe diferite materiale precum: hartie, aluminiu, lemn, plastic, pe o multitudine de alte tipuri de materiale.

Durabilitatea pe un astfel de suport imprimat digital UV este mare, rezista foarte bine in timp, inclusiv in conditii de umiditate ridicata.

Pentru toate produsele calitatea printului policromie este ridicata, cu rezolutie foarte buna. Un alt mare atuu al printarii UV este ca ofera textura si stralucire zonelor stabilite in macheta digitala. Pentru restul materialului caracteristicile initiale se pastreaza.

Produse promotionale ce pot fi personalizate prin printare UV

Stick-uri USB, telefoane mobile, pixuri, rulete, brichete, odorizante auto, chargere, semne indicatoare,etc. De asemenea pot fi si carti de vizita din plastic (inclusiv cel transparent), carduri de fidelitate, token-uri etc.

Alegerea personalizarii prin print UV este utila si in protejarea mediului. Metodele clasice de imprimare utilizeaza diferiti solventi in cerneala, aceasta uscandu-se in urma evaporarii lor.

La printul digital UV nu exista vapori de solventi, uscarea ultra-rapida realizandu-se pe baza expunerii imprimarii la lumina ultravioleta.

Pentru a beneficia de imagini calitativ superioare trebuie sa alegeti pentru campaniile de marketing printul UV! Este o tehnologie eficienta, durabila, cu un cost bun si eco-friendly.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?