Serigrafie

Serigrafia este o tehnica care implica utilizarea unui ecran de plasa tesuta pentru a sustine un sablon de blocare a cernelii pentru a reda imaginea dorita.

serigrafie

La serigrafie sablonul de ecran formeaza zone deschise de plasa care transfera cerneala. Prin apasarea prin plasa ca o imagine cu muchii ascutite pe un substrat (elementul care va primi imaginea).

O racleta este deplasata pe sablonul ecranului, fortand cerneala prin deschiderile ochiurilor pentru a se uda substratul in timpul cursei racletei.

Pe masura ce ecranul revine departe de substrat, cerneala ramane. Practic este procesul de utilizare a unui sablon pe plasa pentru a aplica cerneala pe un substrat.  Pot fi diferite produse: tricouri, afise, autocolante, vinil, lemn sau alte materiale.

La noi chiar se poate imprima orice! Chiar daca e vorba despre alte suporturi decat clasica hartie, pentru ca efectuam personalizarea prin serigrafie. Aceasta metoda de personalizare prin serigrafie ne ajuta sa conferim diferitelor produse un design atractiv, individualizat.

Prin versatilitatea sa, personalizarea prin serigrafie ne ajuta sa imprimam nenumarate materiale de suport. Ele pot fi de cele mai diferite dimensiuni si compozitii chimice. La nivel mondial este unul din procedeele preferate de individualizare/personalizare a diferitelor obiecte.

Ca si calitate suntem numarul unu in ceea ce priveste serviciile de serigrafie. Acest lucru fiind sustinut de numarul in continua crestere al clientilor. De obicei ne sunt cerute servicii de serigrafie la una, doua sau chiar mai multe culori.

Toate materialele noastre pentru personalizarea prin serigrafie sunt achizitionate exclusiv de la furnizori de top, de aceea si produsele finite au o rezistenta si o calitate ireprosabila.

Oferta de pret pentru serviciile de serigrafie va fi cu siguranta una din cele mai bune de pe piata, dar si calitatea produselor la fel.

Creati-va o prima imagine pozitiva in relatia cu clientii si va promovati brandul care va reprezinta!

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?