Taiere laser

 

taiere laser
 

Taiere laser – este o metoda precisa de taiere a unui design dintr-un anumit material folosind un fisier pentru a-l ghida.  Puteti obtine un nivel foarte bun de detaliere a taierii pe o mare varietate de materiale.

Capul si toleranta laserului cu care se executa taierea: fasciculul este emis din ceea ce se numeste „tubul laser” si este reflectat de mai multe oglinzi in „capul laser” (ca un periscop.) In cap se afla un obiectiv care focalizeaza fin fasciculul pe suprafata materialului pentru taiere sau gravare.

Adancimea se refera dimensiunea si  la cantitatea de material pe care laserul o indeparteaza atunci cand se realizeaza taiere laser  (latimea canelurii realizate in timpul taierii). Aceasta variaza de la material la material si este, de asemenea, dependenta de toleranta fasciculului laser, adica de latimea fasciculului. Toate masinile noastre au o toleranta foarte fina.

Ce presupune procesul de taiere laser?

Ne trimiteti lucrarile dumneavoastra si verificam daca sunt potrivite pentru taiere laser si de asemenea materialul pe care doriti sa il taiati. Aparatul citeste cursele vectoriale ale grosimii si porneste procesul de taiere a materialului. Asezam materialul ales in patul masinii si configuram masina pentru a taia cu acuratete maxima. Reglam puterea, viteza si frecventa pentru a se potrivi materialului ales de dumneavoastra. Aparatul va urma apoi traseul transmis din fisier pentru a taia componentele dorite.

Se poate utiliza fie un fascicul de impulsuri, fie un fascicul de unde continue. Primul se livreaza in rafale scurte, in timp ce fasciculul de unde continue functioneaza continuu. In functie de material, de obicei folosim un suport de protectie in timpul procesului de taiere laser, care poate fi indepartat dupa finalizarea taierii. Aceasta protejeaza suprafata de caldura si urme de arsura.

O gama larga de materiale si grosimi pot fi taiate cu lasere, facandu-l un proces la indemana si adaptabil.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?