Montaj reclame

Productia profesionala a reclamelor si serviciul de montaj reclame potrivite imbunatatesc drastic imaginea comerciala pe care o doriti. Echipele profesionale de montaj reclame stiu cum sa foloseasca caseta/ literele/ lumina in avantajul lor. De fapt, montarea adecvata face diferenta intre reclama expusa in mod amator si una profesionala.

montaj reclame

Daca exista un lucru care poate face diferenta in imbunatatirea valorii percepute, finale, a unei reclame– acela este este iluminarea. Cu siguranta, exista o multime de aspecte tehnice la un serviciu montaj reclame care afecteaza/imbunatatesc proiectul finit.

Si totusi, se pare intotdeauna ca iluminatul este cea mai neinteleasa si subevaluata componenta a unui reclame.  Ea fiind adesea unul dintre primele elemente taiate dintr-un buget aferent ei. Iluminarea este un aspect foarte important al comunicarii care influenteaza perceptia subconstienta a ceea ce arati.

Montajul pentru panourile publicitare sunt evaluate ca si consturi in functie de mai multi parametri: dimensiune, locatie, inaltime, etc. Spre deosebire de alte companii, serviciile noastre sunt complete si nu includ neaparat doar montaj.

Pentru clientii nostri, daca este considerat necesar, asiguram vizita prompta a specialistilor si reparatii urgente. Putem asigura instalarea structurilor publicitare impreuna cu achizitionarea tuturor materialelor necesare.

Asiguram demontarea partiala si completa a structurilor vechi cu inlocuirea cu altele noi similare, la cerere.

Ca rezultat al colaborarii cu diferite tipuri de clienti: benzinarii, saloane de infrumusetare, hoteluri, supermarketuri, banci, etc beneficiem de experienta in instalarea si repararea structurilor publicitare de orice configuratie.

Clientii nostri doresc fiabilitate si rezultate. Motiv pentru care folosim doar produse de inalta calitate in montajele noastre, care ofera nu doar vizibilitate garantata an de an, ci si rezistenta.

Indiferent ca sunt indicatoare, bannere, casete/panouri luminoase, panouri publicitare, standuri, vitrine, structuri rotative dinamic si multe altele, noi gasim solutii pentru fiecare montaj.

Publicitatea in aer liber a clientilor nostri de top este cea mai buna dovada a potentei noastre de lucru!

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?