Certificat de conformitate/agreere RAR casete scoala soferi

Certificat de conformitare/AGREERE -DESCARCA

Certificat de conformitate emis pe baza regulilor unui sistem de certificare si care indica existenta increderii adecvate ca un produs, identificat corespunzator, este conform cu un anumit standard sau cu un alt document normativ.

Siguranta si calitatea produselor devin prioritati majore in toata lumea. Aceste atribute devin factori cheie in diferentierea produselor si emiterea unui certificat de conformitate.

certificat de conformitate agreere RAR

Desi exista standarde si norme nationale si internationale care ajuta produsul sa se mentina la un anumit nivel printr-un certificat de conformitate, sunt necesare si semnale directe, vizibile, care sa fie transmise consumatorilor.

Certificarea de produs inseamna evaluarea si atestarea conformitatii de catre un organism de certificare impartial. Toate tipurile de produse, precum si procesele si serviciile pot fi certificate.

Garantia obiectiva si increderea se realizeaza prin certificarea conformitatii produselor, serviciilor si proceselor.
Certificarea de produs consta in evaluarea initiala a procesului de productie. Se continua cu efectuarea de incercari ale produsului si evaluari periodice (care includ si efectuarea de incercari pe produse). Ele sunt programate pentru a asigura continua respectare a cerintelor definite ale produsului.

Avantajele certificarii
  • furnizarea increderii ca produsele certificate satisfac cerintele de calitate;
  • optimizarea raportului calitate/pret;
  • perfectionarea continua a produsului;
  • identificarea punctelor slabe legate de fabricatie;
  • analizarea caracteristicilor produselor, in special a celor legate de securitate, sanatate, mediu, in toate fazele ciclului de viata a produsului (de la conceptie, la serviciile post-vanzare).

Certificatul de conformitate furnizeaza incredere si este o dovada obiectiva a conformitatii produselor cu documentele normative de referinta (standarde nationale sau internationale, specificatii, normative, standarde de firma).

Toate schemele de certificare presupun si determinarea caracteristicilor produselor, serviciilor sau proceselor prin una sau mai multe din urmatoarele metode: incercare, inspectie, verificarea proiectului, sau alte activitati de determinare, de exemplu verificarea, in functie de produs, serviciu sau proces si cerintele din documentul normativ de referinta.

TRIMITE
1
Suntem Online!
Scan the code
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?