Printurile tale pentru textile cu cea mai nouă tehnologie – DTF

Ce este imprimarea DTF?

Sistemul de imprimare prin transfer DTF este o metodă care se bazează pe imprimarea directă pe un film de transfer, cum este indicat și în denumire DTF(Direct to Film).

Aceasta este o tehnologie inovatoare pentru industria de personalizare a textilelor, oferind rezultate și costuri de producție de tiraj mic mai avantajoase decât alte metode tradiționale cum ar fi serigrafia.

Este o metodă de imprimare care permite fabricarea printurilor pentru transfer la cea mai înaltă calitate în momentul de față. Se transferă doar printul (pigmentul) fără necesitatea de a transfera un vinil sau alt material adițional, astfel se obține o elasticitate mai mare, durabilitate maximă și rezistență superioară inclusiv procesului de imprimare prin serigrafie.

Cu această metodă se economisește timp în procesul de producție, prin faptul că perimetrul designul nu trebuie decupat cu un plotter, deoarece filmul este folosit doar pentru transfer (acesta nu se transferă), fiind nevoie doar de simpla tăiere manuală a fiecărei piese.

Principalele avantaje ale imprimării DTF